EMPRESA GALERIA SITUACIO CONTACTE

Obra nova i restauració
La nostra feina com a constructors no es limita només a executar la seva obra amb la màxima qualitat i rigor, sinó que podem col•laborar amb vostè a prendre decisions des del principi fins al final. Li busquem terrenys, arquitecte tècnic per a la direcció de les obres, el posem en contacte amb els industrials més qualificats en fusteria, lampisteria, pintura, jardineria, i l’ajudem amb tots els tràmits i llicències d’obres.
Si vostè té una casa per restaurar, aprofitarem tots els materials nobles de l’edifici (pedra, teules, bigues en bon estat, rajols, toves i d’altres materials ceràmics), els reutilitzarem per retornar a la casa tots aquells elements que li mantinguin i ressaltin el caràcter i substituirem amb cura tots aquells que estiguin malmesos per d’altres de millor qualitat i llarga durada. Si es necessiten materials especials, també els trobarem, tant d’antics com d’última generació.
Pel que fa a noves construccions ens encarreguem des del moviment de terres, estructures de formigó o metàl•liques, als paviments, revestiments de façanes, impermeabilitzacions i tot tipus d’acabats, per aconseguir els resultats desitjats del seu projecte.
L’assessorarem en tot el que necessiti per aconseguir el resultat desitjat: gaudir d’un habitatge còmode, funcional, amb estil i amb el nostre segell de qualitat
.

 

C/ Figueres, 15 - 17133 ULTRAMORT - Tel. /fax: 972 76 91 01